Tekeningen

Tekeningen op bestelling

Wil je ook een tekening?
Tarieven
Op basis van je vraag stel ik je een prijs op.

Als richtlijn heb ik voor portretten:

1 persoon op A4 – 150€
1 persoon op A3 – 185€
2 personen op A3 – 230€
2 personen op A2 –  275€

Aantal personen, grootte van het werk en gebruikt materiaal bepalen de prijs.

Voor elke tekening maak ik je een offerte. Contacteer me op sarahtresignie@gmail.com of via andere kanalen op Facebook, messenger, whatsapp, instagram, …

Hoe groot kan die tekening?
Dat bepaal jij helemaal zelf. Alles van A4 tot A0 is mogelijk. ik werk graag groot, maar jij moet er een mooi plekje voor vinden natuurlijk.
A0 is 120 op 80cm
A1 is 80 op 60cm
A2 is 60 op 40 cm
A3 is 40 op 30cm
A4 is 30 op 20cm

Moet ik dan komen poseren of kan dat gewoon een foto zijn?
Dat kan allebei! Poseren is niet voor iedreeen weggelegd natuurlijk: je moet toch 1,5 à 2 uur stilzitten dan. Kies je een foto, let er dan op dat hij scherp is, van voldoende kwaliteit en met een mooie lichtinval. Ik kan je zeker advies geven. Meerdere foto’s kan zeker ook.

Betalingswijze
Ik vraag een voorschot van 20€. Van zodra ik deze ontvangen heb, kan ik aan je tekening starten.
Op de prijs dient geen btw betaald te worden, daar ben ik voorlopig van vrijgesteld. Betalen kan liefst online. Ik kan u een eenvoudig betaalverzoek sturen. Ik dien tevens over uw naam, voornaam en rijksregisternummer te beschikken.
Verzendkosten zijn niet inbegrepen in de prijs.

Afhalen of verzenden
Afhalen kan uiteraard.
Verzenden kan ook. Dit gebeurt door middel van een verzendkoker die goed afgesloten is met een deksel. Zie bpost voor informatie. Dit is momenteel beperkt tot werken van 50cm. Verzendkosten zijn niet inbegrepen in de tarieven.

Publicatie
Ik krijg graag uw toestemming om het werk te publiceren op mijn persoonlijke website, deze website of indien er een nieuwe website wordt opgericht, alsook op mijn sociale media (Facebook, instagram, pinterest,…). Dit kan uiteraard in overleg gebeuren.

Meer portfolio